Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Βενιζέλος «αδειάζει» Πάγκαλο

Επιτέλους!! Κάποιος εκ της ηγεσίας των ενστόλων (έστω & την πολιτική) ευαισθητοποιήθηκε & αντέδρασε!! Η των Σ.Ασφαλείας,που τους προστατεύει κιόλας τι θα κάνει? ------------------------------------------------------------------ Συνήθως, όταν ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος αστράφτει και βροντάει, τα βέλη του έχουν πέραν του ενός παραλήπτες. Ετσι έγινε και με τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ότι επίκειται η αναδιάρθρωση του ελλείμματος, εκτίμηση που προκάλεσε αμηχανία στην κυβέρνηση. Στην τηλεοπτική του συνέντευξη στη ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος έπιασε στο στόμα του και τον στρατό, ένα από τα αγαπημένα του θέματα. "Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα σώματα ασφαλείας", υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Περί «παραγωγικότητας»

Με βάση εκτιμήσεις αλλά και όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος πιθανότατα να είναι αν όχι ο παραγωγικότερος, σίγουρα πάντως είναι ένας από τους πλέον παραγωγικούς Έλληνες, πολιτικούς…..

Αντιπολιτευτικές κορώνες

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι (προς κορόιδα): "Ως αντιπολίτευση κοπτόμαστε & καταγγέλλουμε τους αντιλαϊκούς κυβερνητικούς χειρισμούς, (Cosco, εκλογικό επίδομα, ναυτεργασία, καλύτερες μέρες, ΕΞΩ από το ΝΑΤΟ, λεφτά υπάρχουν, δικαίωση αδικημένων, κλπ, κλπ) ως κυβέρνηση όμως...", τις εξαγγελίες, τις υποσχέσεις τους λεονταρισμούς & τις παλικαριές τις κάνουμε .................
Με Θαλασσινούς Χαιρετισμούς,
Exantas