Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

SWEET 16... ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ...ΑΝΗΛΙΚΩΝ!

Ένα νεαρό ζευγάρι μιλά για την ζωή του,τις εμπειρίες του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.  Κοινό χαρακτηριστικό των δύο νέων; Και οι δύο υπήρξαν τρόφιμοι φυλακών ανηλίκων στην ηλικία των 16 ετών...
Το σωφρονιστικό μέτρο του εγκλεισμού ανηλίκων σε φυλακές μέσα από τα μάτια δύο πρώην τροφίμων, την ώρα που η Ε.Ε χαράζει νέες πολιτικές για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας.

Το ραντεβού.

Παραμονή Χριστουγέννων. Ώρα οκτώ παρά

Ο ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ : ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ...

"Ο τυροπιτάς :  Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!

Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!



Όχι, δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο.



Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων όταν θα είμαι έτοιμος!"

Από τη Νοέλ Μπάξερ

-0-0-0-0-0-0-


Σχόλιο:  Μήπως να ακολουθούσαμε όλοι τη μπαγαποντιά του κράτους και των εταιριών που διαχειρίζονται τα διόδια των δρόμων που εμείς, με τη φορολογία μας κτίσαμε;  Τέρμα λοιπόν τα δάνεια από τους φορομπηκτικούς τραπεζικούς οργανισμούς.  Από σήμερα ο κάθε πολίτης απαιτεί χρηματοδότηση από τους ...μελλοντικούς του πελάτες.  Και η ανάκαμψη θα έρθει πιο σίγουρα από ποτέ!