Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΝΟΕΛ ΜΠΑΞΕΡ - Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 Η δραματικότερη στιγμή στο τηλεθεατικό μας μεροκάματο είναι όταν βρεθούμε σε συζήτηση που μιλάνε για την ανεργία.

Αργά ή γρήγορα θα προσγειωθούμε σε τηλεοπτικό «τοκ-σόου» που αναφέρεται σε μας, τον ανώνυμο άνεργο. Θα πέσουμε πάνω σε μια ομάδα εργαζομένων που έχουν προσκληθεί στην τηλεόραση να μιλήσουν για την ανεργία που αγνοούν. Θα συζητάνε στην τηλεόραση «το θέμα μας» ερήμην μας. Μπροστά στα μάτια μας, άγνωστοί μας άνθρωποι θα διαπληκτίζονται και θα χειρονομούν με την ίδια ένταση και φραστικό λεκτικό που στο διπλανό κανάλι πριν από λίγο διαπληκτίζονταν και χειρονομούσαν για νεκρά κοτόπουλα και μολυσμένα γάλατα.

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


*      *      *      *      *      *      *      *      *      *

AQUARELA CREPA CAFFE
Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.
Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας, βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι
και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…
Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός και ατμοσφαιρική μουσική.
Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK:
 Απλά πείτε ότι είστε αναγνώστες του NEXTOK
και αμέσως θα έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκπτωση
Για delivery Δείτε περισσότερα:


ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Καληνύχτα ...Ναυτιλία!

της Θεοδοσίας Κοντζόγλου

Με τη ψήφιση του νόμου περί "Ίδρυσης Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλων διατάξεων"  σύμφωνα με ναυτιλιακούς παράγοντες, μπήκε οριστικά η ταφόπετρα στην Ελληνική Ναυτιλία.

Και μεν μπορεί κανείς από όσους εκφράζονται με τον τρόπο αυτό να μην έχει αντίρρηση στην ίδρυση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, όλοι όμως έχουν ισχυρά επιχειρήματα για την αποκοπή του Λιμενικού από το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων το οποίο άπαντες θα προτιμούσαν να διατηρήσει την ονομασία του Υπουργείου Ναυτιλίας.

ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ


Χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση που τέθηκε από την αντιπολίτευση από το βήμα της Βουλή, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ψήφισης του σχεδίου Νόμου περί  «Σύστασης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κ.α.».

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ;

Καταπέλτης για την εγκατάλειψη
των μικρών νησιών ήταν ο πρώην
Υφυπουργός Πάνος Καμμένος
Χείμαρρος ήταν ο πρώην Υφυπουργός Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Πάνος Καμμένος, όταν από το βήμα της βουλής επέκρινε την αποκοπή του Λιμενικού από το ΥΘΥΝΑΛ.  Αναφέρθηκε κυρίως στον κίνδυνο αποκοπής ορισμένων μικρών νησιών καθώς μέχρι στιγμής καμία εταιρία δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη σύνδεσή τους με επιδότηση.  Αναφέρθηκε ακόμα και στο μπλακ άουτ του θαλάμου Επιχειρήσεων την προηγούμενη Παρασκευή ενώ σημειώθηκε ένταση όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο όνομα του τέως νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα.