Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ

Συνήγορος δύο απόστρατων του Λιμενικού που αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο κ. Πυλιώτης μας ενημέρώνει ότι αντίθετα με ότι αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας, ο συνήγορος του κατηγορουμένου Υποναυάρχου Λ.Σ. ε.α. (όνομα)  ήταν απασχολημένος σε άλλο Δικαστήριο, ανωτέρου βαθμού του Πενταμελούς Ναυτοδικείου Πειραιώς, και για τον λόγο αυτό ζητήθηκε από τον ίδιο τον εντολέα του (και όχι από εκπρόσωπό του Δικηγόρου) η αναβολή της δίκης, αίτημα που έγινε ομόφωνα δεκτό από το Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δίκη ορίστηκε για τις 28 Ιουνίου 2011 στο Πενταμελές Ναυτοδικείο Πειραιά.


Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΠΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ CRISTAL

Αγρόν ...αγοράζει ο ΥΘΥΝΑΛ  αν και τον ταρακουνούν απο κάθε πλευρά για να περισωθούν θέσεις εργασίας και αξιοπρέπεια

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή τα όσα τραγελαφικά εκτιλίσσονται στο χώρο της κρουαζιέρας, (βλέπετε ttp://nextok.blogspot.com/2011/04/louis.html#more:)   προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

ΘΕΛΕΙ - ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤ ΓΙΑ ΤΗ LOUIS!

*   Άκουσε τα εξ’ αμάξης ο κ. Διαμαντίδης για την ατολμία αλλά και την κατεργαριά του

*  Δεν επιτρέπει τον απόπλου του κρουαζιερόπλοιου CRISTAL -

*  Χίλιοι Αμερικανοί κινδυνεύουν θα μείνουν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αντι να σεριανίσουν στα ελληνικά νησιά


Αμανάτι στο λιμάνι κινδυνεύουν να βρεθούν αύριο περίπου 1000 Αμερικανοί
τουρίστες.  Άραγε τώρα θα κινητοποιηθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά
να τους προσφέρει λουλούδια και τραγούδια...;
Ο ίδιος ο ΥΘΥΝΑΛ Γιάννης Διαμαντίδης βρίσκεται πίσω από την απόφαση του ΝΑΤ να άρει την ελευθεροπλοία του κρουαζιερόπλοιου CRISTAL της LOUISE HELLENIC CRUISES. Αυτό αναφέρουν παράγοντες από το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας οι οποίοι εισπράττουν τα καυστικά όσο και λοιδορικά σχόλια που στόχο έχουν τον ίδιο τον Υπουργό.

Αλλά και ο ίδιος ο κ. Διαμαντίδης όπως ενημερωθήκαμε, έγινε δέκτης ιδιαίτερα δυσάρεστων και καυστικών σχολίων για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα της κρουαζιέρας όχι μόνον σε ότι αφορά

ΣΤΟ ΥΘΥΝΑΛ Η ΤΡΟΙΚΑ - "ΛΟΥΗΣ"… Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Αποκλειστικό
Όχι μόνον κράτησε μυστική από τα ΜΜΕ την επίσκεψη και τον έλεγχο που πραγματοποίησε η τρόικα στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, αλλά ο αρμόδιος Υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης απέφυγε και κάθε συνάντηση με τους Ευρωπαίους οικονομικούς ελεγκτές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nextok.blogspot.com, οι ελεγκτές της τρόικα είχαν ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή ότι επρόκειτο να επισκεφθούν το ΥΘΥΝΑΛ στην ακτή Βασιλειάδη.

Η επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2011. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ