Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΟΥΣΟΥΛΗΣ "ΚΤΥΠΟΥΝ" ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΙΚΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ

 
Επανέρχονται στο θέμα της απαξίωσης των Προξενικών Λιμεναρχείο με  ανακοίνωσή τους ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Βουλευτής Β’ Αθήνας, Πάνος Καμμένος και ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής της Ν.Δ., βουλευτής Ν. Χίου, κ. Κωστής Μουσουρούλης. 

Εκτός από ανακοίνωση, οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προχώρησαν και στην κατάθεση Ερώτησης στη Βουλή.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ 14 ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Δεκατέσσερις Ναυτιλιακοί Ακόλουθοι τοποθετούνται σε ισάριθμες Πρεσβείες της Ελλάδας.

Όπως ανακοινώθηκε αργά απόψε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από εισήγηση του  Αρχηγού Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ. Κωνσταντίνου ΣΟΥΛΗ και αποφάσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου ΠΑΠΟΥΤΣΗ, έγιναν οι πιο κάτω τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων:

"ΜΕ ΒΙΑΖΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΥ" εξομολογείται ο Ολυμπιονίκης Πάτρικ Σιόμπεργκ στο βιβλίο του

Ότι είχε βιαστεί επανειλημμένα από τον προπονητή του, Βίλιο Νουσιάινεν, εξομολογήθηκε ο παλαίμαχος Σουηδός ολυμπιονίκης του ύψους, Πάτρικ Σιόμπεργκ, στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Όσα δεν είδατε» («Det du inte sag»).
Ο 46χρονος σήμερα Σουηδός πρωταθλητής κόσμου του 1987, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης στο Λος Αντζελες και τη Βαρκελώνη και «χάλκινος» στη Σεούλ, στο βιβλίο του αναφέρει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από το διάσημο προπονητή του, ο οποίος απεβίωσε το 1999.

ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, συνελήφθη από το Λιμενικό μετά από φάρσα

Δεν τον έφθανε που είχε σε βάρος του σειρά από καταδικάστικές αποφάσεις, τόλμησε να πραγματοποιήσει και φάρσα, προκειμένου να κινητοποιήσει το Λιμενικό τάχα για τη διάσωση ατόμου που είχε πέσει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, πρόκειται για άνδρα 51 ετών ο οποίος