Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποκλεισμένο το κέντρο κατα διαστήματα

Λόγο για τουλάχιστον 340 τραυματίες πολίτες και 38 αστυνομικούς κάνουν λόγο τα τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το zougla.gr http://www.inews.gr/20/entasi-sto-chilton.htm εν μέσω σοβαρών πιέσεων από την Ευρώπη, σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και την Πέμπτη η ψηφοφορία του εφαρμοστικού νόμου.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΛΕΥΡΑ!»


Ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ένας από τους πολύ
λίγους πολιτικούς που θα μπορούν να περπατούν με το
κεφάλι ψηλά μετά τη σημερινή μαύρη μέρα των Ελλήνων
Εκβιαστικά τα διλήμματα του ΠΑΣΟΚ


Γατζωμένοι στην εξουσία είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο παρατήρησε στην ομιλία του ο κ. Βασίλης Οικονόμου Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών.  Δεν παρέλειψε μάλιστα να επισημάνει ότι από σήμερα θα είναι πολύ δύσκολη η ζωή όλων όσων ψηφίσουν αυτόν το εκτρωματικό πρόγραμμα σημειώνοντας ότι ακόμα και ο Πρωθυπουργός δεν τόλμησε να πάει στο Καλλιμάρμαρο φοβούμενος ότι χιλιάδες λαού μπορεί να τον αποδοκιμάσουν, όπως έκαναν στο σωσία του την προηγούμενη μέρα.

ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΣΠΙΤΙ"

...ενώ η "Ναυτιλία" ,  "εγκαταλείπει" τον Πειραιά

Καιρός ήταν να αποκτίσει επιτέλους και το Λιμενικο το δικό του σπίτι.  Και το κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη απέκτισε επιτέλους κύρος και αξιοπρέπεια με την δημοσίευση του Π.Δ. για την οργάνωση των Υπηρεσιών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.  

Αυτό που έλειπε, ήταν και μία αξιοπρεπής πινακίδα την οποία και απέκτισε: ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Ευτυχώς  - σύμφωνα με

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ

Της Νοέλ Μπάξερ*

Το ψυγείο είναι από τα πρώτα οχυρά που πέφτουν ηττημένα από την επέλαση της ανεργίας. Η απομάκρυνση από το εργασιακό φρούριο σηματοδότησε την ημερομηνία λήξης αρκετών από τα ακριβά εδέσματα που θεωρούσαμε μια μικρή πολυτέλεια που δικαιούμασταν «βρε αδελφέ».

Το στομάχι μας έγινε πιο μελετηρό. Διαβάζει την τιμή στο ράφι και απομνημονεύει προσφορές προς τον καταναλωτή περισσότερο από παλιά, όταν θεωρούσε ότι ο πλούσιος γονιός του (εμείς) θα του παρείχαμε ό,τι επιθυμούσε στο πιάτο.

.../ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κείμενο δημοσιεύεται παραπλεύρως στη σελίδα : ΝΟΕΛ ΜΠΑΞΕΡ - Ανεργιακά
http://nextok.blogspot.com/p/blog-page_29.html