Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

Στο ακροατήριο του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά εκδικάζεται στις 19 Σεπτεμβρίου 2011 η υπόθεση που αφορά στην εικονική ναυτολόγηση του Απόστολου Βεντούρη, προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας.

Οι κλήσεις μαρτύρων επιδόθηκαν από τις 23 Ιουνίου αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι η υπερασπιστική γραμμή θα προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να αναβάλει τη δίκη εξαντλώντας τις τρεις δυνατότητες αναβολής με στόχο ώστε εί δυνατόν να φθάσει η υπόθεση στην παραγραφή.

ΣΕ ΔΙΚΗ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

Σε λίγο στο nexto:  Σε δίκη παραπέμφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ακτοπλοίας Απόστολος Βεντούρης

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ

Την παραίτησή του υπέβαλε στον Πρωθυπουργό ο αναπληρωτής υπουργός Χάρης Παμπούκης μετά την άρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει στην επανασύσταση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός είχε αρχικά συναινέσει στην επανασύσταση του ΥΕΝ, ωστόσο δέχθηκε έντονες πιέσεις από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή ο οποίος αρνείται να "απελευθερώσει" το Λιμενικό Σώμα από το δικό του Υπουργείο.

«ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ


«Ευλόγησαν» με την παρουσία τους την …αύξηση ύψους ορισμένων   ημέτερων υποψηφίων Σημαιοφόρων, την Τετάρτη  17 Αυγούστου

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις είναι οι παρεμβάσεις που έγιναν μέρα μεσημέρι στις 17 Αυγούστου 2011 παρουσία