Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ 550 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Διασώθηκαν... από τη δοκιμασία της κολύμβησης 276 γυναίκες και 274 άνδρες υποψήφιοι Σημαιοφόροι ενώ αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή οι 550 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε άλλα αθλήματα.
Ανάμεσά τους εξακολουθούν να παραμένουν "προστατευόμενοι" υποψήφιοι οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές "κέρδισαν" παράτυπα  πόντους στην υψομέτρηση. 
 

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ - ΖΟΥΓΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Για γέλια και για κλαματα η επιτροπή των Γραπτών Εξετάσεων

Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει η Επιτροπή γραπτών εξετάσεων που ορίστηκε  για τους υποψήφιους Σημαιοφόρους  την οποίαν όρισε ο Αρχηγός του Λιμενικού. Ο Κλαδάρχης Ασφάλειας του Λιμενικού Αθανασόπουλος Αθανάσιος ορίστηκε ως πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής με αναπληρωτή τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Μπατσολάκη Ιωάννη, ενώ στην επιτροπή ορίστηκε ως μέλος και ο κ. Μπότσης! 

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ Λ.Σ. 603


Ποινική δίωξη για καταστροφή δημόσιας περιουσίας κλπ, ασκήθηκε κατά του κυβερνήτη του πλωτού σκάφους Λ.Σ.  603,  το οποίο στις αρχές Μαρτίου προσέκρουσε σε βράχια κοντά στην ακτή του Αγίου Κοσμά με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

ΥΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ

Για μια θέση στο Λιμενικό Σώμα διαγωνίσθηκε
σήμερα και η "γάτα" του nextok.blogspot.com
Αμφιθεατρική θέση κατέλαβε από το πρωί η τριανδρία της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να εποπτεύσει λεπτό προς λεπτό τη διαδικασία της κολύμβησης στην οποία υποβάλλονται σήμερα οι υποψήφιοι Σημαιοφόροι.

Έτσι με το καφεδάκι τους ανα χείρας ο Αρχηγός του Λιμενικού Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, ο Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Θεόδωρος Φουστάνος και ο Επιτελάρχης του Σώματος

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΗΤΑ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Οι πιο σίγουρες θέσεις... εργασίας είναι στην άλλη άκρη της γης

Την ώρα που ορισμένοι "μπαρμπάδες"  ρουσφετολογούν στη πλάτη εκατοντάδων νέων οι οποίοι διαγωνίζονται αυτές τις μέρες για μια θέση στο Λιμενικό, η  αυστραλιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις πόρτες της χώρα σε Έλληνες που επιθυνούν να μεταναστεύσουν.

Η επιλογή των μεταναστών θα γίνει με πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις και η χώρα ενδιαφέρεται για μηχανικούς, ειδικευμένους εργάτες σε οικοδομές και ηλεκτρολόγους. (Για… δημοσιογράφους, ούτε κουβέντα φυσικά!)


Σχόλιο του blog: Εδώ ΑθήναιΤελικά, με την πολιτική που ακολουθείται τα έχουμε… καταφέρει! Και οσονούπω, δεν αποκλείεται να εκλαμβάνεται η Ελλάδα, ως πραγματικά τριτοκοσμική χώρα. Ας είναι καλά οι καναπέδες μας…

* Η Αλβανία, πότε θα ζητήσει ελληνικό εργατικό δυναμικό;
 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ

Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά την σημερινή συνεδρίασή της (30 Αυγούστου) συζήτησε δια μακρών τις εξελίξεις που αφορούν τα οξυμένα, κυρίαρχα και μείζονος σημασίας ζητήματα των Ελλήνων ναυτεργατών, εν ενεργεία και συνταξιούχων και διεπίστωσε ότι οι Έλληνες ναυτεργάτες δέχονται μια συντονισμένη επίθεση από την Κυβέρνηση στα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματά τους από τη μια μεριά και τα θεμελιώδη συνδικαλιστικά δικαιώματά τους, από την άλλη.

ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων που παραπέμπονται στον διαγωνισμό της κολύμβησης

Δεν κατέστη τελικά δυνατόν για τον προστατευόμενο Κρητικό υποψήφιο, να περάσει στις επόμενες δοκιμασίες.  Όπως φαίνεται από τις επίσημες καταστάσεις του Αρχηγείου του Λιμενικού, ο νεαρός με τον ...μπάρμπα στην ηγεσία, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ιδιαίτερή του πατρίδα λόγω έλλειψης ...πόντων.