Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΤΡΑΝΤΑΚΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές μέσα στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος



Βάλθηκαν κάποιοι να "κοντύνουν" τον Υπουργό Χρήστο
Παπουτσή   η   μόνος του κατέβασε τον ...υψομετρητή;
(φωτό από Newstime.gr)

ΣΕΙΡΑ έντονων και αγανακτισμένων διαμαρτυριών δέχθηκε σήμερα το nextok από Δόκιμους Σημαιοφόρους του Λιμενικού οι οποίοι είδαν στην  ανάρτηση μας http://nextok.blogspot.com/2011/09/279.html τα ονόματα των επιτυχόντων. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αλλά και τα αδιάψευστα στοιχεία που το nextok έχει στη διάθεσή του, ορισμένοι υποψήφιοι και υποψήφιες, πέρασαν στους επιτυχόντες αν και είχαν αποτυχίες σε διάφορα αθλήματα ενώ στο αγώνισμα του δρόμου 1000 μέτρων είχαν τερματίσει μετά από αποτυχόντες. 

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ...ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ;

Απέτυχαν στα αγωνίσματα αλλά φέρονται ως επιτυχόντες

Φωτογραφία από internet

Μεγάλο σκάνδαλο αποκαλύπτει το nextok.blogspot.com αναφορικά με τη διαδικασία των αγωνισμάτων που πραγματοποίησε το Λιμενικό στο πλαίσιο του διαγωνισμού κατάταξης 60 Δόκιμων Σημαιοφόρων στο Σώμα. 

Σύμφωνα με ατράνταχτα στοιχεία, προωθήθηκαν για τις γραπτές εξετάσεις, Δόκιμοι Σημαιοφόροι οι οποίοι έγραψαν παταγώδη αποτυχία στις αθλητικές δοκιμασίες. 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Εντελώς διαφορετικά θα "γιορτάσει" τα γενέθλιά του φέτος το ΠΑΣΟΚ.  Κόσμος πολύς αναμένεται να συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, όχι όμως για να χειροκροτήσει την ...τούρτα των κομματικών γενεθλίων αλλά μάλλον για να στείλει με ...πεντάρες το μήνυμα της αγανάκτησής του.

Ήδη νέα ραντεβού στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλης της χώρας έχουν δώσει για τις 7 το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2011, οι Αγανακτισμένοι, με σύνθημα ”οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού”.

ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Επικεφαλής των Ακτοφυλακών των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μάλμο, Σουηδία και στην διμερή Συνάντηση με τον Αρχηγό της Φινλανδικής Συνοριοφυλακής στο Ελσίνκι
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος ΣΟΥΛΗΣ, θα συμμετάσχει στην 3ης Συνάντηση των Αρχηγών – Επικεφαλής των Ακτοφυλακών των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα λάβει χώρα μεταξύ 05 έως 07 Σεπτεμβρίου 2011 στο Μάλμο της Σουηδίας.

ΩΣ ΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Από την Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ανακοινώνεται, ότι την 02 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή, τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός λιμένα Πειραιά), στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπράκη 150), καθώς και στο INTERNET, www.yen.gr , πίνακες καλούμενων υποψηφίων για έλεγχο δικαιολογητικών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού απόφοιτων λυκείων όλων των τύπων για το εκπαιδευτικό έτος 2011-12.