Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αυτός ο τόπος δεν πρόκειται ποτέ να ξεβρομίσει...
Της Θεοδοσίας Κοντζόγλου

Απουσίες καταγράφει από τις αίθουσες γραπτών εξετάσεων ο πρόεδρος της Επιτροπής Γραπτών Εξετάσεων Αρχιπλοίαρχος Αθανασόπουλος.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ: ΣΟΥΖΑ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ

Φουστάνος και Χριστόπουλος επισκέφθηκαν τη Σχολή Ευελπίδων

Τη Σχολή Ευελπίδων επισκέφθηκαν σήμερα ο εκτελών χρέη Αρχηγού Λ.Σ. Αντιναύαρχος Θεόδωρος Φουστάνος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Άγνωστη είναι η μέχρι στιγμής η αντίδραση των δύο ανδρών όταν ενημερώθηκαν - αν ενημερώθηκαν - από την Επιτροπή Εξετάσεων, ότι επί δύο ολόκληρες ώρες, όλοι οι υποψήφιοι περίμεναν συγκεκριμένη κυρία για να δοθούν τα θέματα των εξετάσεων.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ: ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Αναγνώστρια "αποτυχούσα"  υποψήφια μας γράφει: 

Άκυρα πατήματα στο Άλμα εις Μήκος, παραβλέφθηκαν από τα μέλη της επιτροπής, για συγκεκριμένους υποψήφιους  καταγγέλλουν άλλοι  υποψήφιοι Δόκιμοι Σημαιοφόροι στο  nextok.  Δυστυχώς όμως τα μέτρα της αδιαφάνειας με τα οποία πραγματοποιούνται οι δοκιμασίες από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν επιτρέπουν την επιβεβαίωση αυτών των ισχυρισμών.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ τ. ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ

Τη διενέργεια επείγουσας Προκαταρκτικής Έρευνας διέταξε η Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες περί αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των αθλητικών δοκιμασιών που έφερε στο φως το nextok.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες αφορούν στην διενέργεια του διαγωνισμού για την κατάταξη Δόκιμων Σημαιοφόρων στο Λιμενικό Σώμα.

Η έρευνα ανατέθηκε στο Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.