Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

Ένας παραπάνω λόγος για να μαθαίνουν οι τουρίστες τους νόμους που επικρατούν σε ένα ξένο κράτος  είναι το πάθημα ενός Ιταλού, ο οποίος καταδικάστηκε από τη σουηδική δικαιοσύνη για επίθεση, επειδή τράβηξε τα μαλλιά του γιου του ηλικίας 12 ετών. 

"Aegean Startups 2011" Πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας

Σε νέους και νέες έως και 35 ετών απευθύνεται ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός του «Aegean Startups 2011»,  ο οποίος στόχο έχει τη στήριξη και τη τόνωση της επιχειρηματικότητας αλλά  και την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών.  Χορηγός είναι το "ΤΑΝΕΟ"  (Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ

Στο email του ιστολογίου, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή η οποία συνοδεύεται από το όνομα και το τηλέφωνο του επιστολογράφου.  Το κείμενο τίθεται στην κριτική όλων όσοι έλαβαν μέρος στις δοκιμασίες/εξετάσεις για κατάταξη στους Δόκιμους Σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό και με μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Τους τελευταίους μήνες βοήθησα προπονητικά την υποψήφια για την οποία κάνατε ιδιαίτερη αναφορά και αποκλείστηκε στις αθλητικές δοκιμασίες (όπως και μία υποψήφια ακόμα η οποία τις πέρασε). Μάλιστα σε αρκετές προπονήσεις είχε και την επίβλεψη και βοήθεια από ομοσπονδιακούς προπονητές και από εν ενεργεία πρωταθλητές στίβου, μέλη της εθνικής ομάδας.