Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ


Τέλος στην ζωή του έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μ. Κ. πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου του στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία την Τετάρτη το πρωί ο M.K.  άνοιξε το παράθυρο στο γραφείο του και πραγματοποίησε βουτιά θανάτου από τον τέταρτο όροφο.

H GOOGLE ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ...ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!

Το πορτοφόλι της, Google Wallet, εγκαινίασε η Google τη Δευτέρα, επιτρέποντας σε καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να λαμβάνουν πληρωμές από πελάτες τους μέσω των κινητών τηλεφώνων Nexus S 4G.
«Με το Google Wallet, μπορείς να πατήσεις την τιμή, να πληρώσεις και να αποθηκεύσεις την απόδειξη με το κινητό σου τηλέφωνο και την τεχνολογία NFC», δήλωσε ο αντιπρόεδρος πληρωμών Οσάμα Μπεντιέ.

ΑΦΓΑΝΟΙ, ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ

Από την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες λάβαμε την πιο κάτω ενημέρωση:

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου – Στη συνέχεια προχθεσινής έγγραφης καταγγελίας του Προέδρου της Κοινότητας Αφγανών στην Ελλάδα, για σειρά περιστατικών ρατσιστικών επιθέσεων από τις αρχές Αυγούστου, κλιμάκιο του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες επισκέφτηκε χθες το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται ο Ρ. Α. σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Ρ.Α., αιτών άσυλο στη χώρα μας, δέχτηκε εγκληματική επίθεση από ομάδα 15 περίπου ατόμων, έξω από την κατοικία του, στην