Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο λύκος της μοναξιάς

Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου

Ξημερώματα Χριστουγέννων του 1984, στο Σπαντάου, στο Βερολίνο, ένας άνδρας αυτοκτονεί πέφτοντας στα παγωμένα νερά του ποταμού Χάφελ. Ο θάνατός του θα γεννήσει το λύκο της μοναξιάς. Στις 23 Οκτωβρίου του 1994, η άγρια δολοφονία μιας γυναίκας στο Βερολίνο συγκλονίζει τη Γερμανία. Εκείνο το βράδυ ο λύκος ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ :  http://www.blogger.com/page-edit.g?blogID=5452761606199208348&pageID=7466506288151674843&from=pencil

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Θέλει τα πέντε του χρόνια ο Χριστόφιας κι ας καεί ο τόπος!


Του Γιώργου Καλλινίκου

Δεν προβλέπει το Σύνταγμα
παραίτηση Προέδρου...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ που δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα Πολυβίου και τέθηκε σοβαρά πλέον η απαίτηση των κομμάτων (η συντριπτική πλειοψηφία του λαού το ζητούσε σοβαρά από πολύ πιο πριν) για παραίτηση του προέδρου Χριστόφια, προβάλλεται καθημερινά από πλευράς ΑΚΕΛ ο ισχυρισμός ότι επιχειρείται πολιτικό πραξικόπημα, αφού το Σύνταγμα δεν προβλέπει με οποιονδήποτε τρόπο παύση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, πρέπει ο πρόεδρος Χριστόφιας να αφεθεί να συμπληρώσει την πενταετή του θητεία.

Παπουτσής: Ανακρίβειες της Ν.Δ. τα περι σύστασης 70 νέων φορέων


Σχετικά με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννη Μιχελάκη, για τη δημιουργία περίπου 70 νέων κρατικών δομών, σε ό,τι αφορά το υπουργείο Προστασίας το Πολίτη ο Υπουργός Χρήστος Παπουτσής εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:

1. Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου

Η Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου συστήθηκε με το Ν 3907/11. Αφορά στον εκσυγχρονισμό του συστήματος ασύλου στη χώρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών οργανισμών και της Ε.Ε., για τη μη ικανοποίηση των οποίων μέχρι πρόσφατα, η χώρα μας είχε δεχθεί αυστηρότατη κριτική και καταδικαστικές αποφάσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Οι 16 επιλαχόντες Δόκιμοι Σημαιοφόροι

Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώθηκαν οι Πίνακες Καλουμένων προς κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και Επιλαχόντων, όπως καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Εξετάσεων υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ανδρών – γυναικών) έτους 2011 σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην υπ’ αριθμ. 982 Απόφαση Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού / Γ΄ Τμήμα επί υποβληθέντων ενστάσεων, στο πλαίσιο των διατάξεων της παράγ. 9 της οικείας Προκήρυξης, αναρτήθηκαν, την 13-10-2011 ημέρα Πέμπτη, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.


Σχετική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων εξήντα (60) δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. προωθείται άμεσα.

Τα ονόματα των επιλαχόντων υποψήφιων Δόκιμων Σημαιοφόρων όπως ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - ΕΛ.ΑΚΤ.:



A/A   ΑΔΣ   ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ



1 811 ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

2 722 ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι εξήντα και ένας (61) καλούμενοι προς κατάταξη Δόκιμοι Σημαιοφόροι του Λιμενικού

Από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 60 υποψηφίων Δόκιμων Αξιωματικών  Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. έτους 2011.

Πέρα από τους 60 Δόκιμους, και σύμφωνα με πληροφορίες στο Λ.Σ. κλήθηκε για κατάταξη ο κ. Δανδουλάκης ο οποίος κέρδισε προσφυγή που κατέθεσε κατά το έτος 2008.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι πιο κάτω, κλήθηκαν να παρουσιαστούν στη Σχολή Δοκίμων στις 8.00 πμ της 14ης Οκτωβρίου 2011.

Τα ονόματα των καλουμένων για κατάταξη όπως ανακοινώθηκαν από το Λ.Σ.:


Α/A   ΑΔΣ   ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ


1. 919 ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

2. 806 ΜΙΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

3. 437 ΣΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΙΟΣ

Δόκιμοι Υπαξιωματικοί που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη προκήρυξη



Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώνονται ότι οι Πίνακες Συμμετεχόντων και Απορριφθέντων του