Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αλισβερίσι Παπανδρέου - Σαμαρά

"Οι καιροί της μνήμης"  καλούν τους Έλληνες

Ψιλό γαζί, επιμένουν να μας δουλεύουν ακόμα και με το φως της μέρας τόσο ο μέχρι πριν μερικές ώρες "Πρωθυπουργός" Γιώργος Παπανδρέου, όσο και ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς.

Ο δεύτερος βρήκε αιτιολογία για να συγκατατεθεί στη δανειακή συμφωνία, ξεχωρίζοντας όμως την ανάγκη για δανειοδότηση απο τους όρους που διέπουν τη συμφωνία αυτή. 

Απορίας άξιο είναι πως ο κ. Σαμαράς περιμένει να "χειροκροτηθεί"  από τους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας μετά από αυτή τη θέση.  Και πολύ περισσότερο, πως νομίζει ότι θα κερδίσει τη ψήφο των Ελλήνων όταν άπαντες  γνωρίζουν

Την Άντα, το κανώ του κι ένα ταξί να φύγει...

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μεταβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να θέσει την παραίτηση της κυβέρνησής του, μεταδίδει το BBC αναφέροντας ότι η ενέργεια αυτή θα ξεκινήσει γύρω στις 3.00 το απόγευμα.

Γεγονός πάντως είναι ότι μέχρι και πριν λίγα λεπτά κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν είχε κάνει θετική

Δ. Λιντζέρης: Ο Γιώργος Παπανδρέου συνιστά πλέον παρελθόν

Ακέφαλη εμφανίζεται τώρα η Ελλάδα

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητούν βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης

Τίτλοι τέλους πολιτικής καριέρας για Διαμαντίδη-Νιώτη

Τελεία στο κεφάλαιο "Γιώργος Παπανδρέου" έβαλε ο βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας ΠΑΣΟΚ Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης.  Σε δηλώσεις του έξω από τη βουλή στις 11.00 το πρωί, ο κ. Λιντζέρης κάλεσε τον μέχρι τότε "πρωθυπουργό", "να δρομολογήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για ομαλές πολιτικές εξελίξεις".