Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Εμφύλιος στο πρώην ΥΕΝ με ...άνωθεν εντολές

Η εντολή για διαχωρισμό των "εριφίων" από τους "αμνούς" είχε δοθεί από εβδομάδες τώρα.  Πληροφορίες μάλιστα έφεραν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να είχε δώσει σαφέστατες εντολές - βδομάδες πριν την δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας - προκειμένου στις 17 Νοεμβρίου όλες οι Υπηρεσίες που υπάγονται στο Λιμενικό να διαχωριστούν ολοκληρωτικά από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Οικονομίας και Ναυτιλίας του κ. Χρυσοχοΐδη.  Όλως περιέργως η συντριπτική πλειοψηφία των Λιμενικών  όπως και των πολιτικών υπαλλήλων αγνοούσε τις εντολές αυτές, αλλά ήρθε η "αποφράδα" μέρα και όσοι πήρα την εντολή "πατριωτικά", έδωσαν στην εθνική επέτειο - ευτυχώς μόνο - μια νότα από τις αξέχαστες ημέρες του εμφυλίου.

Άρωμα γυναίκας στον Διαγωνισμό Νομικών του Λιμενικού

Μόνον δύο από τις 15 θέσεις κατέλαβαν οι άνδρες νομικοί

Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώθηκαν  οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού έτους 2011. 

Μια μπίρα την ημέρα τον καρδιολόγο κάνει πέρα


Μετα-ανάλυση δείχνει ότι οι μέτριες ποσότητες του ποτού μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας κατά 31%
Μπυραρία KRAMPUS
επισκεφθείτε την στη Νίκαια
Πειραιά
(γωνία Τσαλδάρη και Λαοδικείας)
Πιείτε μια μπίρα
στην υγεία της καρδιάς σαςΤα οφέλη του κρασιού για την καρδιά είναι πλέον πολυσυζητημένα, ωστόσο μια νέα μετα-ανάλυση μελετών μαρτυρεί ότι και η μπίρα μπορεί να μπει στο «κλαμπ» των ποτών που προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα.

Μισό λίτρο σώζει την καρδιά


Επιστήμονες των Ερευνητικών Εργαστηρίων στο Ίδρυμα Έρευνας και Θεραπείας «Giovanni Paolo II» στο Καμπομπάσο της Ιταλίας ανέλυσαν 16 προηγούμενες μελέτες που περιελάμβαναν περισσότερους από 200.000 συμμετέχοντες. Ανακάλυψαν ότι ο κίνδυνος καρδιοπάθειας στα άτομα που κατανάλωναν μέτριες ποσότητες μπίρας – περίπου μισό λίτρο την ημέρα – ήταν μειωμένος κατά 31% κατά μέσο όρο.

Οργιάζει η απουσία ήθους στο Λιμενικό

Ύποπτος Λιμενάρχης, προστατευόμενος της ...ΕΔΕ

Σειρά υποθέσεων που αφορούν στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, του οικονομικού εγκλήματος και της  διαφθοράς στο Λιμενικό και την Ακτοφυλακή δίνει συχνά στη δημοσιότητα το  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Φυσικά για λόγους ευνόητους, και μερικές φορές για λόγου που δεν συμφέρουν ορισμένους... αποφεύγονται οι αναφορές σε όλες τις υποθέσεις που διερευνώνται ενώ αποκρύπτονται και σημαντικά στοιχεία που ήδη έχουν ενοχοποιήσει υψηλόβαθμους - κυρίως - αλλά και στελέχη χαμηλότερων βαθμίδων.

Περιορισμένης έκτασης ...αποκαλύψεις

Έτσι με Δελτίο Τύπου της 18ης Νοεμβρίου 2011, το αρμόδιο Υπουργείο συνοψίζει το έργο των διωκτικών Αρχών σε θέματα που αφορούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και άλλες αξιόλογες υποθέσεις ως ακολούθως:




*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Αγριος εκβιασμός στη Μέρκελ


Merkel:   "Η Γερμανία είναι έτοιμη να χάσει μέρος της κυριαρχίας της προκειμένου..."

Σχηματίζεται νέα "σέχτα" με ηγέτη τον Γιούνκερ. Χτύπημα στην καρδιά της Γερμανίας από τη Moody's

Πέμπτη, 17 Νοέμβριου 11,   14:26 
Ενώ η κρίση έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και τα όρια του ευρωπαϊκού νότου και αγγίζει πλέον την Ιταλία και τη Γαλλία το πολιτικό σκηνικό δείχνει να μεταβάλλεται ραγδαία. Οι ΗΠΑ βλέποντας την αβεβαιότητα να οδηγεί σε ντόμινο απροσδιόριστων διαστάσεων και συνεπειών σύρονται σε ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ευρώπης, χρησιμοποιώντας πλέον νέους μοχλούς πίεσης, στοχεύοντας σε άμεση πολιτική λύση.