Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Καλούνται για υψομέτρηση οι Υποψήφιοι Δόκιμοι Υπαξιωματικοί του Λιμενικού

Τυχεροί... όσοι μετρούν ύψος
1.60μ. (γυναίκες) και 1.65 (άνδρες)

Μπορεί να είναι κάποιος άριστος στη πυρηνική φυσική, να γνωρίζει 6 - 7 ξένες γλώσσες, να έχει σειρά άλλων χαρισμάτων όπως και  να είναι ικανότατος και άξιος για να συμμετέχει στο πείραμα  ΣΕΡΝ, δεν είναι όμως επιθυμητός στο Λιμενικό Σώμα (και στα άλλα Ελληνικά Σώματα Ασφαλείας) εάν του λείπει ένας πόντος από το ύψος που προβλέπει η προκήρυξη.

Έτσι, για τη καθιερωμένη υψομέτρηση καλούνται από  την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου

Γκιούλ: "Μισή χώρα θα αναλάβει την Προεδρία της άθλιας ΕΕ"

Παραλήρημα και απειλές όχι μόνο εναντίον της Κύπρου αλλά και της ίδιας της ΕΕ.


Προσβλητικότατες δηλώσεις κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κυπριακής Δημοκρατίας έκανε, σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, ο πρόεδρος της χώρας Αμπντουλάχ Γκιουλ, κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο.

«Εμείς θα τους καταδικάσουμε στην ανέχεια» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ

Ο Χρήστος Παπουτσής, η Πρωθυπουργία, το Λιμενικό, η Frontex, τα κυκλώματα, η λαθρομετανάστευση, η πειρατεία, τα νομοσχέδια, το ΥΠΑΑΝ

Τρέχοντας ηγετικά για την νέα εποχή

"Ζώντος του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν πρόκειται ποτέ να διεκδικήσω την Πρωθυπουργία", έλεγε προ αμνημονεύτων χρόνων ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος.  Κάτι ανάλογο απάντησε χθες και ο Χρήστος Παπουτσής, σε σχετική ερώτηση του nextok αποφεύγοντας εντέχνως να αποκλείσει την πρόθεσή του για διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και της χώρας.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις του blog  μας όπως και σε αρκετές ερωτήσεις άλλων δημοσιογράφων.  Παραθέτουμε πιό κάτω αναλυτικά την συνέντευξη όπως την απομαγνητοφώνησαν οι συνεργάτες του Υπουργού.
Του Γιώργου Αδαλή

ΠΟΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; H άρνηση εκτέλεσης διαταγής καταστολής όχλου ήταν η αιτία καρατόμησης της ηγεσίας του Στρατού!


Νέες αποκαλύψεις για τις αναφορές του τ.Υπουργού στους Γάλλους! Τι αποκαλύφθηκε στο Γαλλικό κανάλι 5, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 ;;;

Τα τελευταία 14 χρόνια είδαμε τον Στρατό να

Ξ - έχασαν τα Αντικύθηρα

Ξέμεινε χωρίς πλοίο το νησί -
Επιστολή στον Πρωθυπουργο έστειλαν οι 45 κάτοικοι

Μέσα στις εσωκομματικές ίντριγκες διαδοχής και ανακατατάξεων αλλά  και τον πόλεμο μεταξύ των κομματικών παραγόντων της χώρας, εκτός άλλων  βολοδέρνουν και 45 άνθρωποι, κάτοικοι των Αντικυθήρων που ξέμειναν  χωρίς ψωμί, φάρμακα, συντάξεις, πετρέλαιο για τη θέρμανση και συγκοινωνία.

Οικογένειες χωρίστηκαν στα δύο, τα τρόφιμα μειώθηκαν δραματικά ενώ ξεχείλισε η αγωνία και η οργή των κατοίκων του μικρού νησιού που σβήνει