Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μποϋκοτάζ στην AEGEAN AIRLINES γιατί εκμεταλλεύεται την τουρκοκρατούμενη Κύπρο

Στείλτε όλοι μήνυμα καταδικάζοντας την απαράδεκτη και προκλητική στάση της Aegean Airlines. Προωθείστε την πιο κάτω επιστολή στο wwwcontact@aegeanair.com
Την έντονη αγανάκτησή τους εκφράζουν χιλιάδες Ελληνοκυπρίων πολιτών με την αψυχολόγητη απόφαση της Aegean Airlines να διαφημίσει το παράνομο-Τουρκοκρατούμενο αεροδρόμιο της Τύμπου αλλά και να προτρέψει τους τουρίστες να επισκεφθούν και να διαμείνουν στα κλεμμένα ελληνικά ξενοδοχεία που βρίσκονται στη κατεχόμενη Κύπρο.

Ομάδα Ελλήνων Κυπρίων συνέταξε την πιο  κάτω επιστολή την οποία και συστήνει σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να την προωθήσει προς την απαράδεχτα ενεργούσα εταιρία ως μία μορφή αντίδρασης ενώ προτείνει σε όλους τους επιβάτες να μην ταξιδεύουν πλέον με την AEGEAN.

Η επιστολή έχει ως ακολούθως:

Μποϋκοτάρουμε την AEGEAN AIRLINES

ΠΡΟΣ: Γενικό Διευθυντή, πρόεδρο ΔΣ Aegean Airlines

Kύριοι,
Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας μια Ελληνική εταιρεία όπως η δική σας, να κάνει αυτό για το οποίο καμιά ξένη εταιρεία δεν τόλμησε να κάνει για 36 χρόνια, όσα και η διάρκεια της Τουρκικής παράνομης και βάρβαρης κατοχής. Το ότι η εταιρεία σας διαφημίζει διακοπές στα κλεμμένα ελληνοκυπριακά ξενοδοχεία καθώς και το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου (Ergan) είναι πρόκληση, αίσχος και ντροπή προς τους απανταχού Έλληνες. Γι’ αυτό σας κοινοποιούμε την απόφαση μας για ανελέητο και χωρίς σταματημό μποϋκοτάζ της εταιρείας σας. Κανείς μας να μην ταξιδεύσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ με τις αερογραμμές σας και αυτό να περάσει σαν σύνθημα απ’ όλους, όχι μόνο τους απανταχού Έλληνες αλλά και σ’ όλους τους ελεύθερα σκεφτόμενους παγκόσμιους πολίτες. Τα Τουρκικά διαφημιστικά κεφάλαια με τα οποία σας έχουν εξαγοράσει είναι κάτι για το οποίο η τιμή και η αξιοπρέπεια μας δεν μπορεί να το δεχτεί και να το ανεχτεί.

-ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΜΕ AEGEAN AIRLINES

v ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΕΙ Η AEGEAN ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου