Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Διέρρευσαν τα ...αξιοκρατικά ρουσφέτια του Αντώνη Σαμαρά

Με "συστάσεις" διάφορων πολιτικών, πολιτευτών, νυν και πρώην δημάρχων, αλλά και μητροπολιτών, εξυπηρετούνταν τα ρουσφέτια επί Ν.Δ. από το γραφείο του κ. Σαμαρά αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τον σεβασμό του εν δυνάμει πρωθυπουργού στην αξιοκρατία.  Τα σχετικά έγγραφα διέρρεύσαν και δημοσιοποιήθηκαν από την ιστοσελίδα Piazza del popolo.

Όχι βέβαια ότι απο πλευράς ΠΑΣΟΚ τα πράγματα ήταν καλύτερα.  Γνωστό είναι στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι το ρουσφέτι πάει σύννεφο ακόμα και στο παρα πέντε.

Διέρρευσαν όμως οι ιδιαίτερες εξυπηρετήσεις που "κέρδισαν" τον ενδιαφέρον του κ. Σαμαρά.  ΄

Ετσι για παράδειγμα από τον διευθυντή της ΔΟΥ Καλαμάτας που μετατέθηκε παρά τη θέλησή του και απαιτούσε να επιστρέψει στη θέση του, μέχρι και για την τοποθέτηση φυλάκων και νοσηλευτριών  όλα τα είχε ο μπαχτσές.  Μάλιστα σε κάθε ρουσφέτι υπήρχε και η ανάλογη επισήμανση όπως: SOS,  μας ενδιαφέρει πολύ, ενεργήσατε άμεσα κλπ.

Μερικά από τα ...αξιοκρατικά ρουσφέτια του κ. Σαμαρά είναι τα πιο κάτω:

Ακύρωση γεύματος Ευρωπαίων υπουργών λόγω... Ελληνικής σημαίας


Τους έβαλε στη θέση τους
ο Κύπριος ταβερνιάρης

 
**
 
Υπάρχουν ακόμα  ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ  
 Έλληνες στην Κύπρο

***
Στην Κύπρο υπάρχουν ακόμη Έλληνες, και αυτό θα πρέπει να το αποδεχτούν όλοι. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν το αποδέχονται. Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας φιλοξένησε πρόσφατα μια Γαλλίδα επίσημο στην ταβέρνα ΑΙΓΑΙΟΝ της Λευκωσίας  και όντας ευχαριστημένος έκλεισε όλο το χώρο για το γεύμα προς τιμήν των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 Σεπτεβρίου 2012 στο πλαίσιο της Προεδρίας.

Ωστόσο, η ικανοποίηση του υπουργού προσέκρουσε στο ...πρωτόκολλο που ήθελε την υποστολή της Ελληνικής σημαίας πριν περάσουν το κατώφλι της ταβέρνας οι Ευρωπαίοι εθνοσωτήρες.